Opplevelsesreise til Florida med Cruise

Bli med oss opplevelses reise til Florida!

Dato: 28. februar – 9. mars 2024 Avreise: Høyanger

HØYDEPUNKTER I FLORIDA MED 3 NETTERS CRUISE
Onsdag: Hjem – Oslo Dere blir hentet med buss fra Høyanger midt på dagen og blir tatt med til Oslo Gardermoen. Her sjekker vi inn på hotell like ved flyplassen, og samles til felles middag på hotellet.
Torsdag: Bergen – Miami Vi kjører fra hotellet bort til flyplassen tidlig om morgenen. Her sjekker vi inn på flyet til Zurich, agang kl.08,45. Etter et par timer lander vi i Zurich og går videre til Miamiflyet. Etter nye 10 timer ankommer vi Florida og Miami kl.17,25 (lokal tid). Her venter buss for å ta oss med det siste stykket til bydelen Kendall hvor vi skal bo denne natten. Vi sover godt etter en lang reisedag.
Fredag: Miami – MSC Magnifica Vi spiser frokost åp hotellet før vi blir møtt av lokalguide og buss som tar oss med på en rundtur i Miami. Vi får se South Beach , Little Havana samt høre den interessante historien. Vi får tid til lunsj på South Beach på egenhånd før vi kjører til cruiseterminalen hvor vi sjekker inn på MSC Magnifica som blir vårt hjem de neste 3 nettene. Her har vi inkludert plass i innvendeig lugarer i utgangspunktet. Alle måltider er inkludert i restauranten så lenge vi er om bord. Tidlig kveld kaster vi loss fra Miami og kan nyte utseilingen i det karibiske hav.
Lørdag: MSC Magnifica – Key West Vi ankommer Key West kl.08,00 og blir helt til 1800. Gå på oppdagelsesferd i gamlebyen, besøk det kjente fyret, USAs Sørligste punkt, og ikke minst smak på den lokale spesialiteten Key Lime Pie.
Søndag: MSC Magnifica – Ocean Cay Vi legger til kai kl.07,00 og blir liggende helt til 22,30 om kvelden. Dette er et strandparadis på Bahamas hvor kun MSC sine gjester får gå i land. Dere kan gå av og på så mange ganger dere ønsker, og kan nyte en lat stranddag på en Karibisk øy.
Mandag: Miami – Melbourne Vi spiser frokost om bord på MSC Magnifica før vi går i land i Miami. Her tar vi plass i bussen og kjører opp til Port Canevarl hvor vi skal beøske spennende Kennedy Space Center. Her får vi høre den utrolig spennende historien om alt som har skjedd, og skjer her i kappløpet mot å reise til rommet. Etter besøket her kjører vi til Melbourne hvor vi skal bo denne natten. Felles middag om kvelden.
Tirsdag: Melbourne – Orlando Vi spiser frokost på hotellet før vikjører til Hydro Rockledge hvor vi får informasjon om anlegget her. Om ettermiddagen fortsetter vi til Orlando hvor vi skal bo 3 netter på International Drive som går gjennom hele Orlando og binder de forskjellige attraksjonene sammnen. Felles middag om kvelden.

Onsdag og torsdag: Orlando Frokost på hotellet. Ellers er dagene fri i Orlando. Her kan de som ønsker det reise til Disney, mens andre kanskje bare ønsker å slappe av ved bassenget. Man kan ta I-Trolley som går langs International drive og utforske området nærmere på egenhånd. Reiseleder er også behjelpelig om det skulle være noen spesielle ønsker.
Fredag: Orlando – Miami Vi spiser frokost på hotellet og får formiddagen fri i Orlando. Ved lunsjtid tar vi plass i bussen som tar oss med de 4 timene ned til Miami hvor vi sjekker inn på dirketeflyet til Oslo, avgang kl.20,15.
Lørdag: Oslo – hjem Etter en nattflyvning på rundt 9 timer ankommer vi Gardermoen kl.11,15 – Europeisk tid. Her venter buss for å ta dere med de siste milene tilbake til Høyanger som dere ankommer utpå tidlig kveld. NB! Alle må ha elektronisk visum for å komme inn til USA – dette koster $21 – søk på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
Påmelding på turen til Dag Aasbø Travel, ved spørsmål om andre ting – ta kontakt med Johnny Litsheim i Høyanger Pensjonistlag på 41489436

Prisen inkluderer:
* All buss- og flytransport *5 hotell overnattinger i delt dobbeltrom
* 4 frokoster *3 middager *3 netters cruise med alle måltider samt Service charge *Alle utflukter som beskrevet *Reiseleder med på hele turen

Tillegg:
* Enkeltlugar/rom kr. 5 535,- *Utvendig lugar kr. 1 400,- (per lugar)
* Balkonglugar kr. 2 800,- (per lugar)